Scandic Stavanger City

Scandic Stavanger City - nosefo.no

Bo sentralt på Scandic Stavanger City med gangavstand til byens shopping-, restaurant- og utelivsområder. Hotellet passer også ideelt for deg som ønsker å arrangere møter.

Scandic Stavanger City ligger sentralt i byen med gangavstand til havnen, byens shoppingområde og Stavangers beste restaurant- og utelivsområde. Med et åpent lobbyområde og Varmen Bar & Restaurant er hotellet et naturlig møtested både for forretningsreisende og for byens lokalbefolkning. Ønsker du å komme deg ut i naturen og oppleve det populære reisemålet Prekestolen, ligger Scandic Stavanger City kun en kort gåtur unna fergen som tar deg inn til Prekestolen.

Service
Hotell Scandic Stavanger City tilbyr 226 komfortable og moderne hotellrom, med totalt 581 senger har rommene fleksible løsninger. I tillegg er 23 av våre rom tilgjengelighetsrom. Hotellet er et forretningshotell med en kurs- og konferanseavdeling med totalt 7 møterom. Hotellets største møtesal vil kunne ta imot opptil 130 personer.

Med NOSEFO-avtalen koster enkeltværelse kun 1.190,- pr. døgn, fri bruk av trådløst internett under oppholdet.

Bestilling kan sende til e-post stavangercity@scandichotels.com eller ringe hotellet på telefon: +47 21 61 52 00.

NB! Husk å henvise til NOSEFO-avtalen.

Overnatting / Hotell

Våre kunder og samarbeidspartnere kan benytte seg av svært fordelaktige hotellavtaler gjennom NOSEFOs hotellavtaler. Ved rombestilling, henvis til NOSEFO- avtalen.

Bestiller/deltager står selv ansvarlig for overnatting.

Hvilket hotell foretrekker du til overnatting?