Om Nosefo

NOSEFO – Norsk Senter for Offshoreutdanning

Norsk Senter for Offshoreutdanning (NOSEFO) er en ideell stiftelse med formål å drive opplæring av personell for norsk petroleumsvirksomhet, skipsfart og landindustri med avdelinger på Tau og Bergen.

Vi gjennomfører jevnlig en rekke faste kurs og skreddersyr opplegg for den enkelte kunde ved behov.

Våre kunder favner bredt, fra store internasjonale offshorebedrifter til lokale kraftlag og barnehager. Felles for de fleste av våre deltagere er at de arbeider på ansvarsområder som krever godkjent opplæring.

Med vår beliggenhet kan kursene gjennomføres nær kursdeltakernes utreisested.

Nosefo Bergen

Nosefo Bergen åpnet i september 2012 et helt nytt innendørs sikkerhet- og beredskapssenter med svært moderne og gode fasiliteter som er svært godt egnet for realistiske øvelser og demonstrasjoner.

Vår drift er pålagt strenge miljøkrav og vi strekker oss enda lengre ved å drive helt uten miljøskadelige utslipp til luft og vann.

I Bergen kan vi tilby en rekke teoretiske og praktiske sikkerhet- og beredskapskurs bl.a. innen brann, sjøredning og førstehjelp.

Det kan trenes på de ulike situasjoner og kriser som kan oppstå på en offshoreinstallasjon, skip eller industribygning.

Vi har en stor brannhall, innendørs bassenger for redningsøvelser og helikoptervelt (HUET).

Nosefo Bergen AS – Godkjenning Sjøfartsdirektorat 12/06-2013
[se godkjenning i PDF her]

Nosefo Bergen

Nosefo Bergen i Bergen sentrum, 5 min. gange nordover fra Bryggen.

  Bontelabo 8A, 5003 Bergen    05241 / +47 55 11 70 00

Nosefo Stavanger

Nosefo Stavanger i Tjensvoll, vis-a-vis med Solborg Folkehøyskole.

  Tjensvollveien 44, 4021 Stavanger   05241 / +47 51 74 06 20

Nosefo Stavanger

Nosefo har gleden å informere deg at vi åpner nytt kurssenter i Stavanger. Nosefo Stavanger tilbyr Norsk Olje og Gass godkjente kurs. Nosefo har investert i et senter som kundene etterspør med bra kvalitet, svært lave priser og Stavanger beste lokasjon.

Nosefo Tau AS – Godkjenning Sjøfartsdirektorat 12/06-2013
[se godkjenning i PDF her]

Nosefo Tau

Nosefo Tau er et stort sikkerhetssenter utenfor Stavanger med flotte treningsfasiliteter som byr på svært virkelighetsnære kurs.

Det avanserte brannfeltet gir en unik mulighet til å trene under meget realistiske forhold hvor et av øvelsesobjektene er barnntrening med gass under høyt trykk.

Her tilbyr vi en rekke teoretiske og praktiske sikkerhets- og beredskapskurs som blant annet grunnleggende sikkerhetskurs, brannlag, HLO, stuplivbåt, konvensjonell livbåt, MOB-båt, gass under høyt trykk, førstehjelp, hjertestarter, skadestedsledelse og røykdykkerkurs.

Ved sjøen ligger riggen Nord Øst Frigg som vi fikk inn fra Friggfeltet i 1996. Riggen inneholder helikopterdekk, boligmodul, kontrollrom, cellardekk og har derfor et allsidig bruksområde til ulike typer brannøvelser, sjøredning, førstehjelp og HLO-opplæring. Riggen Nord Øst Frigg egner seg spesielt godt til øvelser for hele Beredskapsorgansisajon (SBO).

Nosefo Tau AS – Godkjenning Sjøfartsdirektorat 12/06-2013
[se godkjenning i PDF her]

Nosefo Tau

Nosefo Tau i Nordmarka på Tau i Strand kommune.

  Breivikvegen 25, 4120 Tau    05241 / +47 51 74 06 20